Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie en manuele lymfedrainage.

Bert Apperlo

bert

Hallo ik ben Bert Apperlo, ik ben getrouwd en heb 2 fantastische kinderen en woon al bijna heel mijn leven in Axel. Ik ben sinds 2012 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Kok en sinds 2020 ook als Msc. manueel therapeut. Naast mijn werk vind ik het leuk om te (zaal)voetballen, te tennissen en om gewoon lekker in beweging te zijn.

In de afgelopen jaren heb ik mij ook verdiept en verbreed in verschillende cursussen: Orthopedische geneeskunde, Medical taping, Shockwave en Dry needling.

Het werk als eerstelijns fysiotherapeut vind ik leuk en uitdagend, geen dag is hetzelfde. Wat mij motiveert is om mensen te helpen hun kwaliteit van leven in het kader van bewegen zo optimaal mogelijk te krijgen. Het is altijd een uitdaging om de samenwerking met de patiënt aan te gaan om een zo hoog mogelijk resultaat te krijgen.

In onze praktijk vinden we het belangrijk om nauw samen te werken met de plaatselijke huisartsen en specialisten in het ziekenhuis. Zo kunt u met vertrouwen terecht voor uw persoonlijke klacht.